Tietoa meistä…

 

Mineralissima ei ole vain brändi – se on myös elämäntapa ja kampanja kaikille luonnostaan kauniille asioille.

 

Se kaikki alkoi vaatimattomasti vuonna 2007. Suomesta kotoisin oleva yrityksen perustaja Kati sai innoituksensa silmät avaavan matkan jälkeen Yhdysvaltoihin, jossa hän löysi mineraalimeikit ja niihin liittyvän hehkutuksen. Kun hän saapui takaisin kotimaahansa Hollantiin, Kati huomasi, että markkinoilla on aukko mineraalimeikeille. Intohimonsa ja päättäväisyytensä avulla tutkimusta kohtaan, hän loi omakätisesti Mineralissiman.

Mineralissima alkoi Katin kotona kauniissa Hollannissa, mutta sen nopean menestyksen takia, sen täytyi pian muuttaa toimistotiloihin. Siellä pieni, omistautunut ryhmä teki töitä luodakseen meikin, joka on ilmava, kevyt ja raikastava! Kun naiset käyttävät Mineralissimaa, he eivät halua palata takaisin vanhoihin meikkeihinsä. Herkkäihoiset ja allergiset naiset saavat usein helpotusta Mineralissiman tuotteista, sillä ne ovat erittäin korkealaatuisia meikkituotteita ja ne ovat hellävaraisia iholle, jolloin ne eivät aiheuta minkäänlaista ärsytystä.

Mineralissiman ydinarvona on tarjota naisille edullisia ja kauniita kosmetiikkatuotteita, joissa on mahdollisimman vähän ainesosia. Uskomme naisen luonnollisen kauneuden korostamiseen meikillä, joka kuvastaa maan luonnollisia resursseja. Pitämällä tuotteemme luonnollisina varmistamme, että hiilijalanjälkemme pienenee huomattavasti, ja mikä tärkeintä, tiedät täysin, mitä käytät kasvoillasi. Useimmilla meikeillä on ainesosalistat, joista osan lausuminenkin on vaikeaa, saati sitten ymmärtää niitä! Olemme ylpeitä myös siitä, että tuotteitamme ei testata eläimillä.

Mineralissima-ryhmään kuuluu muutakin, kuin työntekoa. Olemme todella iloisia, energisiä ja intohimoisia tuotteistamme ja uskomme, että tämä antaa niille hieman lisäarvoa. Suhtaudumme intohimoisesti myös kahvin juomiseen ja house-musiikkiin!

Mineralissima-meikkien on tarkoitus tehdä naisista ja saada heidät tuntemaan itsensä luonnollisesti täydellisiksi, kauniilla hehkulla. Olemme päättäväisiä kehittämään tuotteitamme ja valikoimaamme jatkuvasti, ja pyrimme levittämään sanaa kaikista luonnollisista asioista naisille ympäri maailman.

Jos haluaisit saada lisätietoa Mineralissima-tuotteista, tai haluat neuvoja siitä, mikä sävy sopii sinulle, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä

ota meihin yhteyttä täällä.

 

Ole luonnollinen itsesi