Mineraalimeikki - Usein kysyttyjä kysymyksiä (FAQ):

Tärkeää tietää jos sinulla on Hotmail- tai Gmail sähköposti: Oletko tilannut meiltä tuotteita tai lähettänyt meille sähköpostia, mutta et ole saanut tilausvarmistusta tai vastausta viestiisi? Tarkista roskapostilaatikkosi ja lisää meidät kontakteihisi, nin estät viestien päätymisen roskapostin sekaan.

K: Miksi valitsisin mineraalimeikin tavallisen meikin sijasta?

V: Mineraalimeikkejä pidetään ihoystävällisimpinä meikkeinä, mitä tarjolla on. Puhtaimmassa muodossaan mineraalimeikki ei sisällä ihoa ärsyttäviä kemikaaleja. Tämän vuoksi mineraalimeikit sopivat hyvin esimerkiksi aknesta,  ruusufinneista tai erittäin herkästä ihosta kärsiville ihmisille. Nyrkkisääntonä on mitä vähemmän ainesosia meikeissä, sen puhtaampia ja ihoystävällisempiä ne ovat, ja allergiariskin vaara pysyy hyvin alhaisena. Koska mineraalimeikit ovat epäorgaanisia, säilontäaineet eivät ole tarpeellisia. Tämän lisäksi mineraalimeikit sisältävät luonnollisen aurinkosuojan. Mineralissima-mineraalimeikki koostuu seuraavista perusaineista:

  • Mica (antaa himmeää kiiltoa, auttaa meikin kestävyydessä)
  • Titaanidioksidi (luonnollinen aurinkosuoja, rauhoittava vaikutus)
  • Sinkkioksidi (luonnollinen UV-suoja, rauhoittava vaikutus)
  • Rautaoksidi (luonnollinen väripigmentti)

 

K: Ovatko Mineralissima-meikit hyvin peittäviä?

V: Olemme ylpeitä asiakkailtamme saamasta palautteesta tuotteidemme peittävyydesta ja kestävyydestä; useimpien ihmisten ei tarvitse korjailla meikkiä päivän aikana lainkaan. Jos ihosi on erittäin rasvainen, Mineral Veil:in tai Mineral Rice Veil:in lisääminen meikkipuuterin päälle edesauttaa yleensä  meikin pysyvyyttä.

K: Kuivattaako mineraalimeikki ihoa?

V: Ei. Kun levität mineraalimeikkiä ihollesi, ensivaikutelmana voi olla kuivahkon näkoinen iho. Kun luonnolliset mineraalit sekoittuvat ihon omien  öljyjen kanssa, ne saavat aikaan pysyvän ja luonnollisennäkoisen tuloksen. Mineraalimeikki sopii kuivallekin iholle. Muistathan, etta tarvitset mineraalipuuteria vain vähän.

K: Voinko nukkua mineraalimeikissä?

V: Vaikka jotkut kosmetiikkayritykset mainostavatkin tuotteitaan “niin luonnollisina, etta voit nukkua niissä”, emme koskaan suosittele meikissä nukkumista. On aina parasta puhdistaa iho ennen nukkumaanmenoa jotta iho saa hengittää.

K: Miten valitsen sopivimman sävyn ihotyypilleni?

V: Olemme pyrkineet esittämään tuotteidemme värisävyt niin tarkasti kuin mahdollista. Ymmärrämme kuitenkin, että kosmetiikan ostaminen nettiliikkeistä voi olla hankalaa. Tämän vuoksi tarjoamme tuotteistamme edullisia näytteitä, joiden avulla löydät ihollesi sopivimmat sävyt ennen normaalikokoisen tuotteen ostamista.

K: Sisältääkö Mineralissima-mineraalimeikki vismuttia (Bismuth Oxychloride)?

V: Ei. Emme käytä tuotteissamme vismuttia.

K: Sisältävätkö Mineralissima-mineraalimeikit nanohiukkasia?

V: Mitkään tuotteemme eivat sisällä nanohiukkasia.

K: Kuinka kauan mineraalimeikit pysyvät käyttökelpoisina?

V: Teoriassa mineraalimeikit eivät vanhene; mineraalit eivat ole orgaanista materiaalia eivätkä kerää bakteerikantaa. Käytannössä suosittelemme kuitenkin, etta avatut meikkipurkit hävitetaan noin vuoden  jälkeen niiden avaamisesta, koska meikin levityksessä käytettavat sudit ja siveltimet aiheuttavat bakteerien lisääntymistä puutereihin. Muista myös puhdistaa meikkisiveltimesi ja meikkisutisi säännöllisesti- näin pitkität myös meikkiesi käyttöaikaa.

K: Ovatko Mineralissima-meikit testattu eläinkokein?

V: Ei. Tuotteitamme tai niiden ainesosia ei testata eläinkokein.

K: Kuinka kauan tilaukseni saapuminen kestää?

V: Toimitusaikamme ovat lyhyet. Yritämme lahettää tilaukset 24:n tunnin sisällä maksun saamisesta. Erittäin kiireisinä aikoina pyrimme lähettamään tilaukset neljän työpäivän sisällä. Hollannin sisäiset toimitukset saapuvat yleensä48:n tunnin sisällä, EU:n sisäiset toimitukset kestävät yleensä noin viikon. EU:n ulkopuoliset toimitukset voivat kestää jopa kolme viikkoa toimitusmaasta riippuen.

K: En ole saanut tilaamaani pakettia, mitä nyt?

V: Jos tilaamasi tuotteet eivät ole saapuneet kolmen viikon sisällä maksun suorittamisesta, ota meihin yhteyttä sahköpostitse (info (at) mineralissima.com) ilmoittaen tilausnumerosi.

K: Mitkä maksutavat käyvät verkkokaupassanne?

V: Verkkokaupassamme käyvät seuraavat maksutavat: Visa, Mastercard, Paypal, Ideal (NL), MisterCash (BE), Giropay ja pankkisiirto.

K: Kuinka maksan ulkomaille oman verkkopankkini kautta?

V: Maksun suorittaminen ulkomailta onnistuu käyttämällä seuraavia tietoja:

Maksun saaja: Mineralissima
Kansainvälinen pankkitilinumero (IBAN): NL96INGB0003677793
Swift Code (BIC): INGBNL2A
 

Viitenumerona voit kayttää tilausnumeroasi. 

Jos tarvitset maksun suorittamiseen pankkimme osoitteen, käytä seuraavaa osoitetta:  

ING
Bijlmerdreef 109
1102 BW Amsterdam
Netherlands
 

K: Ovatko Mineralissima-tuotteet saatavilla jälleenmyyjille?

V: Kyllä. Voit lähettää meille yrityksesi tiedot “Jälleenmyyjille”-sivumme kautta. Yritystietojen takistuksen jälkeen lähetämme sinulle sisäänkirjautumistiedot, joita käyttämällä voit tehdä ostoksia liikkeessämme tukkuhinnalla. Huom. Minimiostosmäärä tukkuliikkeessämme on EUR 150.00 (ei sis. ALV).

K: Voinko saada Mineralissima-tuotteita testattavakseni blogillani/Youtube-kanaalillani?

V: Kyllä. Lähetämeille linkki blogiisi/ Youtube-kanaalillesi yhteystietojesi kera ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista. Huomioithan sen, etta saamme blogi/Youtube-aiheista postia päivittäin, emmekä voi taata testipakettien lähettämistä kaikille halukkaille.