13 hyvää syytä käyttää mineraalimeikkiä

 

Luonnollinen ja terveellinen kauneus kuvaavat Mineralissimaa hyvin. Ajattelemmekin, että nämä kaksi kulkevat käsi kädessä. kaunis iho luonnollisesti

Miltä siis näyttää tyypillinen Mineralissima-tyttö? Ensinnäkin, kuka tahansa tyttö voi olla Mineralissima-tyttö – siihen kuuluu vain muutama yksinkertainen vaihe. Sinun täytyy rakastii itseäsi ja mikä tärkeintä, luonnollista itseäsi. Meikkimme korostavat luonnollista kauneuttasi ja ne antavat sinulle tyrmäävän hyvinvoivan hohdon paksun meikkikerroksen sijasta. Oletko koskaan ihaillut tyttöä hänen luonnollisen kauneutensa ja hehkunsa takia? On hyvin mahdollista, että tämä tyttö käytti mineraalimeikkejä.

Uskomme, että naisellinen kauneus on mahdollisimman puhtaana olemista ja kehosi hoitamista mahdollisimman hyvin. Vaihda aurinkotuolit aurinkosuojiin ja juo paljon luonnollisia juomia: vettä pysyäksesi nesteytettynä ja pitääksesi ihosi nuorekkaana ja hyvinvoivana. On monia syitä, miksi sinun kannattaisi uudistaa meikkilaukkusi ja täyttää se mineraalimeikeillä. Annamme sinulle tiivistelmän syistä, miksi sinulle olisi hyödyllistä tehdä näin!

 

Puhdas ja maanläheinen meikki

Mineraalimeikeissä ei ole kemikaaleja tai muita haitallisia ainesosia, joita usein löytyy tavallisista meikeistä. Mineraalimeikeissä käytettävät aineet ovat täysin luonnollisia ja ne on saatu maasta itsestään puhtaista mineraaleista murskaamalla.

 

Kemikaali- ja hajustevapaa kosmetiikka

Jotkut kemikaalit ja hajusteet meikeissä voivat ärsyttää ihoa ja tukkia huokosia. Mineraalimeikit ovat suunniteltu huolellisesti, jotta ne levittyvät iholle virheettömästi, jolloin ihosi näyttää yhtä terveeltä, kuin se tuntuu.

 

Meikki, jossa luonnollinen aurinkosuoja

Et ole ehkä tiennyt tätä, mutta se on totta. Mineraalimeikit ovat myös luonnollisia aurinkosuojia ihollasi, joka lisää tervettä ihon hehkua. Tämä on jotakin, mitä monissa muissa meikkituotteissa ei ole.

 

Meikin ainesosat: jos et osaa lausua sitä, älä osta sitä

Me Mineralissimalla rakastamme tätä sanontaa. Kun katsot mitä tahansa meikkituotetta ja sen ainesosaluetteloa, pystytkö lausumaan puoliakaan niistä, tai puhumattakaan ymmärtämään mitä ne ovat? Jos et ymmärrä jotakin, ei sinun tulisi luottaa siihen. Mineraalimeikit ovat 100 % puhtaita ja pystyt ymmärtämään ja lausumaan kaiken, mitä laitat kasvoillesi.

 

Ympäristöystävällinen 

Perinteiset meikit valmistetaan usein suurella hiilijalanjäljellä. Jos haluat olla ympäristöystävällinen, mineraalimeikit ovat mainio tapa vähentää hiilijalanjälkeäsi. Mineraalimeikit ovat ekologisesti ystävällisiä. Kuka olisi uskonut, että voit ottaa ympäristön huomioon meikeilläsi!

 

Erittäin turvallinen meikki

Mineraalimeikit kuulostavat aina vain paremmalta. Ne ovat eräitä turvallisimmista meikeistä, joita voit käyttää, sillä ne sisältävät luonnollisesti esiintyviä antimikrobisia aineita, eikä niissä ole nanopartikkeleita.

 

Iho, joka pystyy hengittämään

Hienot mineraalit ovat suunniteltu ammattimaisesti, jotta ne antavat kevyen, tasaisen ja ohuen peittävyyden ilman, että ne tukkivat ihohuokosia. Mineraalimeikit rauhoittavat ihoa ja estävät ärsytystä, ja ne sopivat hyvin yhteen ihosi luonnollisten öljyjen kanssa.

 

Mineraalimeikki voi auttaa akneen ja finneihin

Jos sinulle tulee helposti finnejä, niin luonnollisten mineraalituotteiden käyttämisestä saatavat terveyshyödyt ovat omassa luokassaan. Ne eivät sisällä hajusteita, öljyjä tai muita säilöntäaineita, jotka voivat ärsyttää herkkää ja finnialtista ihoa.

 

Täydellinen meikki kaikille ihotyypeille

Ei ole väliä, minkä tyyppinen iho sinulla on. Iho voi olla kuiva, rasvainen tai jotakin näiden väliltä. Mineraalimeikit ovat hypoallergeenisia ja ne toimivat yhdessä ihosi ja sen luonnollisten öljyjen kanssa täydellisen tasaisen peittävyyden saamisessa.

 

Se on koukuttavaa

Kun olet käyttänyt mineraalimeikkiä ja alkanut nauttia sen hyödyistä, et halua palata tavallisiin meikkeihin. Sen kaunis hohto, kevyt tuntu ja kaunis peittävyys tekevät siitä luopumisesta mahdotonta.

 

Monipuolinen meikki

Oikein käytettyinä, mineraalimeikit voivat olla paljon monipuolisempia, kuin muut meikit. Voit sekoittaa sitä kosteusvoiteiden ja rasvojen kanssa tehdäksesi siitä nestemäistä. Puhtaita pigmenttejä käytettäessä, joita löytyy mineraalimeikeistä, on niitä mahdollista sekoittaa melkeinpä mihin tahansa.

 

Loistava säilyvyys

Koska mineraalimeikit ovat niin puhtaita, niiden säilyvyys on erinomainen. Tämä johtuu siitä, että niissä ei ole mitään aineita, jotka mahdollistavat bakteerien kasvun, jolloin ne voivat kestää hyvin pitkään. Et maksa jostakin, joka ei tule säilymään. Ne ovat puhtaita ja yksinkertaisia.

 

Pitkäkestoinen meikki

Niiden säilyvyys ei pelkästään ole erinomainen – mineraalimeikit pysyvät myös ihollasi pitkään. Pigmentit voivat kestää pitkän aikaa ja ne sekoittuvat kauniisti ihosi kanssa.

 

Nyt kun olemme keskustelleet monista syistä, miksi sinun tulisi valita mineraalimeikkien käyttäminen, toivomme, että haluaisit liittyä kampanjaamme ja kannattaa luonnollista kauneutta ja luonnollisia tuotteita.

Emme omista maata, vaan kuulumme maahan, joten vaalitaan sitä ja nautitaan sen tarjoamista kauniista asioista. Käyttämällä mineraalimeikkiä pienennät hiilijalanjälkeäsi ja ymmärrät täysin, mitä käytät kasvoillasi. Tulet hehkumaan kauneutta.