• Mineralissima mineral makeup store
   
   
 • Spring mineral makeup
   
   
 • natural spring makeup
   
   


Mineralissima
 

UUTUUKSIA

Valikoimamme sisältää meikkejä, jotka ovat valmistettu puhtaista ja luonnollisista ainesosista. Haluatko tietää, mitkä ovat uusimmat tuotteemme?

Ne löytyvät täältä
Mineralissima
 

TARJOUKSIA

Liikkeessämme on aika ajoin erikoistarjouksia ja muita etuja  

Tutustu erikoistajouksiimme täällä
Mineralissima
 

KERÄÄ KAUNEUSPISTEITÄ

Olemme päivittäneet kanta-asiakaspistesysteemimme! Hinta-alennuksien sijaan voit kanta-asiakkaana käyttää kerätyt pisteesi saadaksesi ihania ilmaisia tuotteita. Ajoittaiset erikoistarjoukset ja Shopping Night-tapahtumat näät helposti Facebook-sivultamme

Lue lisää kauneuspistesysteemistämme täällä

 
 
 
 

 

Suosituimmat tuotteemme

Tervetuloa Mineralissimaan

Yhden pysähdyksen meikkikauppa puhdasta sydäntä ja puhtaita kasvoja varten. Me Mineralissimalla tarjoamme mahtavan valikoin luonnollisia, kauniita ja virheettömiä mineraali-kosmetiikkatuotteita ja lisätarvikkeita, jotka kaikki ovat valmistettu parhaista luonnollisista ainesosista. 
 
Mineralissiman alku oli vaatimaton ja sen tarkoitukset olivat puhtaat. Mineralissima täytti aukon markkinoilla, joka vaati tuotetta, joka olisi luonnollinen, hienostunut ja ympäristöystävällinen. Mineralissimasta tuli brändi, joka on omistautunut ehostamaan luonnollista kauneutta vain hienoimmilla, puhtaimmilla ja luonnollisilla ainesosilla, jotta tiedät varmasti, mitä käyttämissäsi tuotteissa on. Toisin kuin muut meikkibrändit, olemme valmiita venymään yli rajojemme jotta voimme varmistaa, että kehitämme tuotteitamme jatkuvasti. Luonnolliset kosmetiikkatuotteemme eivät sisällä mitään keinotekoisia lisä- tai säilöntäaineita. Tuotteidemme ainesosalistat ovat mahdollisia ymmärtää ja pystyt myös lausumaan kaikkien ainesosien nimet. Mineralissima voi tarjota sinulle ylellisiä huulipunia, virheettömiä pohjustustuotteita, vietteleviä luomivärejä ja huippulaadukkaita siveltimiä meikinlevitykseen. 
 
Mineralissimalla sana ”kauneus” pitää sisällään useita merkityksiä. Meille se merkitsee puhtautta, luonnollisuutta ja henkeäsalpaavuutta. Nämä asiat ovat avainasemassa tuotteissamme – ne ovat perusainesosat tuotteissamme. Näiden arvojen takia, jotka liittyvät kauneuteen, luonnolliset kosmetiikkatuotteemme ovat täysin luonnollisia eikä mitään tuotteistamme ole testattu eläimillä, sillä uskomme kauneuteen ilman julmuutta kaikissa luonnollisissa tuotteissamme.Olemme omistautuneita innovaatioihin. Olemme ylpeitä siitä, että myymme 100% vegaaniystävällistä kosmetiikkaa.
 

Ole aito. Ole luonnollinen. Ole kaunis Mineralissiman avulla.