The Ultimate Guide to Applying Mineral Makeup

Käytätkö mineraalimeikkiä esimmäistä kertaa? Olet varmasti kuullut tuotteiden aiheuttamasta kohinasta tällä hetkellä monilta naisilta, jotka ovat päättäneet laittaa syrjään nestemäiset meikkivoidepullonsa, ja siirtyneet kevyiden ja ilmavien jauhemineraalien käyttämiseen ihollaan.

Mineraalimeikin hyödyt ovat vertaansa vailla; se tekee hyvää ihollesi, ravitsee eikä sisällä keinotekoisia ainesosia. Mineraalimeikin levittäminen voi olla rentouttavaa ja nautinnollinen kokemus, koska et laita ihollesi mitään valheellista; hemmottelet itseäsi luksusmineraaleja täynnä olevilla jauheilla.

Mineraalimeikki sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön sekä niihin erityisiin tilaisuuksiin, joissa haluat uusi juhlamekko päälläsi näyttää upealta, ja kun haluat todella erottua joukosta.
Mineralissiman mineraalimeikkibrändi on todella suosittu ja sitä käytetään erilailla kuin tavallisia meikkejä ja meikkivoiteita. Vaikka et olisi ikinä aikaisemmin käyttänyt mineraalimeikkiä tai haluat hyvän ja helpon oppaan avuksesi, käydään läpi kuinka saat täydellistä peittävyyttä, jota olet aina halunnut!

SISÄPIIRIN MINERAALIMEIKKIVINKKI:

Puhtaus on avain kauneuteen. Kun laitat mineraalimeikkiä, pese aina kätesi ensin, jotta vähennät lian ja bakteerien leviämisen riskiä. 

 

9 askelta mineraalimeikin laittamiseen

 

1.Aloita puhtaalta pöydältä!


Aloita puhdistamalla kasvosi läpikotaisin yleensä käyttämälläsi puhdistusaineella, koska täysin raikas ja puhdas pinta on paras tapa aloittaa. Hellävarainen kuorinta on yleensä paras mikäli sinulla ei ole herkkä iho. Anna ihosi rauhoittua muutama minuutti ennen seuraavaan vaiheeseen siirtymistä.

 

2.Räjäytä kosteutuspommi!

 Mineraalit haluavat 'sitoutua' ja yhdistyä ihoosi, ja mikäli kasvosi ovat kuivahkot, ne eivät välttämät tartu kuten niiden kuuluisi. Puhtaita sormia käyttäen, varmista, että kasvosi ja kaulasi on kosteutettu hyvälaatuisella kosteusvoiteella. Varmista, että odotat ainakin 10 minuuttia ennen mineraalimeikin levittämistä, jotta kosteusvoide imeytyy ihollesi kunnollisesti.

 

3.Peitä mineraalipeitevoiteella!

Aloita  mineraalipeitevoiteesta taistellaksesi vastaan punaisuutta, tummia laikkuja, pigmenttiläikkiä tai näppyjä. Lisää mineraalipeitevoidetta tasataksesi ihonsävyjä alueilta kuten silmänympärykset ja nenänpielet. Töpötä peitevoidetta hellästi iholle ja häivytä se töpöttelevällä liikkeellä. Peitevoidetta ei kannata jättää välistä päivittäisessä meikkausrutiinissasi. Rakastamme myös peitevoiteen levittämistä pienellä siveltimellä kuten tämä synteettinen peitevoidesivellin.

 

SISÄPIIRIN MINERAALIMEIKKIVINKKI:

Sivellin on tärkein työkalu jota tarvitset mineraalimeikkivoiteen levittämiseen, joten investoi laadukkaaseen siveltimeen ja saat palkitsevan tuloksen.

 

4. Vähempi meikki tarkoittaa enemmän luonnollista kauneutta!

Hyvä puoli mineraalimeikkivoiteessa on se, että pienellä määrällä pärjää todella kauas. Kaada pieni määrä mineraalimeikkivoidetta (tai luomiväriä tms.) purkin kannelle, koska se auttaa vähentämään tarvittavaa suurempien määrien käyttämistä ja pitämään paikat puhtaina. Kun olet tehnyt tämän pari kertaa, alat oppia mikä on täydellinen määrä jonka tarvitset optimaaliseen peittävyyteen.

 

5. Sivellin on ladattu ja valmis levittämiseen

Kun siveltimessä on tuotetta, kopauta sitä siiviläpurkin kylkeen päästäksesi eroon ylimääräisestä jauheesta. Lisää meikkiä pyörivin liikkein iholle, jolloin saat hyvin tasaisen peittävyyden, ja toista useita kertoja joka puolelle kasvoja huomioiden koko kasvot, mukaanlukien leuan alus ja korvien lähialue.

 

6.Buffaa mineraalimeikkisi!

Mitä enemmän lisäät ja sulautat meikkiäsi, sitä paremman peiton saat ihollesi. Harjoittele ja lisää meikkiä hyvin valaistun peilin edessä. Opit oikean määrän yleensä 2-3:n käyttökerran jälkeen.

 

SISÄPIIRIN MINERAALIMEIKKIVINKKI:

Jos olet todella takertunut nestemäiseen meikkivoiteeseen, miksi et sekoittaisi hieman mineraalimeikkivoidetta lempikosteusvoiteeseesi, ja käyttäisi sitä sillä tavalla.

 

7.Lisää poskipunaa tai aurinkopuuteria saadaksesi sen upean hehkun!

Voit nyt lisätä sitä kaunista poskipunaa  tai  aurinkopuuteria  riippuen mieltymyksistäsi ja tilaisuudesta. Jälleen kerran, lisää poskipunaa/aurinkopuuteria siveltimeesi samalla tavalla, kuin teit meikkivoiteen kanssa. Pyöriviä liikkeitä käyttäen levitä punaa poskipäillesi edeten ylöspäin kohti korvia.

 

8.Mineraalisilmämeikki, joka saa erottumaan!

Nyt voit lisätä  mineraaliluomiväriä ja ripsiväriä. Kun olet valinnut upean värisävyn, varmista että sinulla on kevyt kerros meikkivoidetta luomillasi toimimassa pohjustimena, johon mineraaliluomiväri haluaa tarttua. Ota luommivärisivellin ja töpötä sitä luomivärissä, ja taputa ylimääräiset pois. Levitä sitä luomillesi lyhyin, alaspäin suuntautuvin vedoin aloittaen silmän ulkonurkasta, edeten kohti sisänurkkaa.

SISÄPIIRIN MINERAALIMEIKKIVINKKI:

Kun lisäät luomiväriä, pidä nenäliinaa silmäsi alla keräämässä ylimääräisen tippuvan luomivärin.

 

Fix the powder into place!9.Loppusilaus mineraalipuuterilla!

Käytä mineraalipuuterial antamaan viimeistelevä silaus, kun olet lisännyt meikkivoiteen ja muun meikin, koska se kiinnittää mineraalimeikin paikoilleen ja saa sen kestämään pidempään antaen täydellistä hehkua! Meikki pysyy paikoillaan kauemmin tämän puuterin avulla, joten älä koskaan jätä sitä välistä. Täydellisyys on avainasia Mineralissiman kanssa.

Tässä se oli, ja nyt olet täysin valmis ja pystyt käyttämään mineraalimeikkiä helposti ja täydellisesti saadaksesi virheettömän ja kauniin meikin, sekä saanut muutaman huippuvinkin ohjeiden lomassa! Mineraalimeikin lisääminen ei ole koskaan arkista; se on kauneushoito, josta sinä ja sinun ihosi voitte nauttia.

Alta löydät muutamia sisäpiirin tietoja, jotka kertovat vielä lisää mineraalimeikin käytön upeita hyötyjä

 

 

Luonnollisen kosmetiikan sisäpiirin faktoja

  • Se voi auttaa suojautumaan  haitallisilta UV-säiteltä! Mineraalimeikki on oikeastaan ylivoimainen vaihtoehto jolla saa kasvoille SPF 15+ aurinkosuojan antamaan lisäsuojaa kasvoille. Koska luonnolliset mineraalit Mineralissiman tuotteissa 'sitoutuvat' ihoon, meikki ei suttaannu tai tahriudu pois kasvoilta.
  • Mineraalimeikki on tosiasiassa  anti-mikrobinen ja tulehduksia estävää. Nämä kaksi ominaisuutta ovat ihanteellisia ihon ongelmille kuten ruusufinneille ja aknelle, jolloin jokainen nainen voi näyttää ja tuntea itsensä kauniiksi ilman huolta siitä, että heidän ihonsa muuttuu pahemmaksi
  • Meikissä olevien valoa heijastavien mineraalien ja hiukkasten ansiosta hienojen juovien näkyvyys vähenee, ja jäljelle jää terveellisen näköisen, säteilevä hehku