Tietoa meistä…

Mineralissima alkoi Katin kauniissa kodissa Hollannissa, mutta nopean menestyksensä vuoksi sen täytyi pian muuttaa toimistoon, jossa pieni, erittäin omistautunut tiimi nyt työskentelee ja valmistaa kevyitä, ilmavia ja virkistävän tuoreita meikkejä!

Kaikki alkoi vaatimattomasti vuonna 2007. Suomesta kotoisin oleva yrityksen perustaja Kati sai innoituksensa silmät avaavan matkan jälkeen Yhdysvaltoihin, jossa hän löysi mineraalimeikit ja niihin liittyvän hehkutuksen. Kun hän saapui takaisin kotimaahansa Hollantiin, Kati huomasi, että markkinoilla on aukko mineraalimeikeille. Intohimonsa ja päättäväisyytensä avulla tutkimusta kohtaan, hän loi omakätisesti Mineralissiman.

Laaja tuotevalimoikamme on saatavilla paitsi verkossa, myös jälleenmyyjiemme kautta ja showroomissamme. Tule käymään ja saamaan tuote/väriopastusta, sekä testaamaan ja ostamaan meikkejämme!

Showroom: imme osoite on Jadelaan 117, 2132XZ Hoofddorp The Netherlands

 

 

Kasvot Mineralissiman takana

Mineralissima-tiimi ei ajattele vain työtä, työtä, työtä. Olemme erittäin iloinen, energinen ja innostunut työporukka ja uskomme tämän lisäävän sitä jotain erityistä tekemiimme tuotteisiin. Meillä on myös yhteinen intohimo kahvinjuontiin ja house-musiikkiin!

 

Kati van Riet

Kati on Mineralissiman perustaja.

Hän panostaa paljon rakkautta ja intohimoa Mineralissima-meikkien luomiseen, saaden tuhannet naiset tuntemaan olonsa kauniiksi ja onnellisiksi.

 

 

Mirella Wouters

Onko sinulla kysymyksiä, huolia, ehdotuksia tai jopa valituksia?

Mirella auttaa sinua mielellään eteenpäin!

Hän on myös tukkuasiakkaidemme yhteyshenkilö.

 

Näiden kasvojen lisäksi työskentelemme monien mahtavien tyyppien kanssa useissa projekteissa, olipa kyse suunnittelusta, valokuvauksesta, sosiaalisesta mediasta, workshopeista tai muuntautumisleikeistä. 

Filosofiamme 

Mineralissiman ydinarvona on tarjota naisille edullisia ja kauniita kosmetiikkatuotteita, joissa on mahdollisimman vähän ainesosia. Uskomme naisen luonnollisen kauneuden korostamiseen meikillä, joka kuvastaa maan luonnollisia resursseja. Pitämällä tuotteemme luonnollisina varmistamme, että hiilijalanjälkemme pienenee huomattavasti, ja mikä tärkeintä, tiedät täysin, mitä käytät kasvoillasi. Useimmilla meikeillä on ainesosalistat, joista osan lausuminenkin on vaikeaa, saati sitten ymmärtää niitä! Olemme ylpeitä myös siitä, että tuotteitamme ei testata eläimillä.

Mineralissima-meikkien on tarkoitus tehdä naisista ja saada heidät tuntemaan itsensä luonnollisesti täydellisiksi, kauniilla hehkulla. Olemme päättäväisiä kehittämään tuotteitamme ja valikoimaamme jatkuvasti, ja pyrimme levittämään sanaa kaikista luonnollisista asioista naisille (ja miehille) ympäri maailman.

 

Jos haluaisit saada lisätietoa Mineralissima-tuotteista, tai haluat neuvoja siitä, mikä sävy sopii sinulle, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä

Ole kaunis luonnollisesti!