Setit

Kun haluat aloittaa raikkaasti, luonnollisesti ja terveellisesti, meillä on tarjottavana neljä täydellistä pakettia ihosi kaunistamiseen luonnollisesti. Täysin luonnollinen meikkimme on täydellinen kumppani kaikille ihoille ja ihotyypeille. Kauneuspakettimme ovat saatavilla eri kokoisina, jonka ansiosta ne sopivat tarpeisiisi. Kaikki meikkimme ovat tehty hienoimmista, puhtaimmista ja hellävaraisimmista saatavilla olevista ainesosista.

Etkö ole varma mitä haluat, ja haluaisit kokeilla muutamia tuotteistamme? Näytepakkauksellamme voit kokeilla kaikkia suosikkituotteitamme. Valitse näytetuotteiden koko kahdesta pohjustusmeikistä, poskipunasta, aurinkopuuterista ja viimeistelypuuterista löytääksesi oman täydellisen meikkisi. Tulet varmasti rakastumaan tuotteisiimme ja ostamaan täysikokoiset tuotteet pian.

Haluatko antaa täydellisen kauneuden lahjan? Lähetä lahjapakkauksemme, jossa on pohjustusmeikkiä, varjostusmeikkiä, ripsiväriä, viimeistelypuuteria, poskipunaa ja harja. Tuotteet ovat paketoitu kauniisti ja rusetti kruunaa kokonaisuuden. Jos etsit pelkästään pohjustusmeikkiä, peruskasvomeikki-pakkauksemme on sopivan kokoinen. Yksi pohjustusmeikki ja harja on kaikki mitä tarvitset aloittaaksesi. Peruspakkauksemme on täydellinen aloitus yksinkertaisen täydelliseen kokoelmaan. Täysikokoisella valitsemasi värisellä pohjustusmeikillä, poskipunalla, aurinkopuuterilla, viimeistelypuuterilla ja peitemeikillä pääset peruspakkauksen avulla hyvään alkuun täydellisen ihon luomisessa.

Oletko täysin rakastunut Mineralissimaan? Kokeile Haluan kaiken -pakkausta. Tässä kaikenkattavassa pakkauksessa saat kaikki suosikkituotteesi yhdessä paketissa. Pohjustuksen, viimeistelypuuterin, peitemeikin, aurinkopuuterin, poskipunan, huulikiillon ja kahden varjostusmeikin avulla tämä pakkaus antaa sinulle juuri haluamasi lopputuloksen.

Viimeisen silauksen antaa Kaunista silmäni -kosmetiikkapakkaus. Valitse kaksi sävyä täysin luonnollisista varjostusmeikeistämme. Täydellinen varjostussiveltimemme auttaa sinua korostamaan kauniita silmiäsi! Yksinomaiset meikkipakkauksemme ovat suunniteltu antamaan sinulle haluamasi tuotteet, jotta voit luoda täysin luonnollisen, kauniin ja virheettömän ihon.

6 Item(s)

per page

6 Item(s)

per page