Työskenteletkö kauneusalalla? Omistatko kauneushoitolan, kaupan tai verkkokaupan ja haluaisit ottaa mineraalimeikkejä yritykseesi? Siinä tapauksessa voit olla Mineralissiman tukkuasiakas!

Mineralissima haluaa kanssasi pitkän ja miellyttävän yhteistyön, ilman tiukkoja sopimuksia. Tullaksesi Mineralissiman tukkuasiakkaaksi, sinulla täytyy olla ALV-numero.
Mineralissima ymmärtää, että jos sinulla on pieni yritys, sinulla ei välttämättä ole heti mahdollisuutta ottaa koko valikoimaamme. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden aloittaa erilaisella, täydellä aloittajan pakkauksella, johon kuuluu esittelyteline. Toimitamme valikoiman räätälöityjä tuotteita yrityksellesi, jotka sopivat sinun myyntikapasiteettiisi.

Mutta me, kaikkien eduksi, haluamme valvoa Mineralissima-merkin identiteettiä. Odotamme jokaisen jälleenmyyjän aloittavan vähintään 400 euron (+ ALV) sijoituksella.
Uusintatilauksille alarajamme on 75 euroa (+ ALV) per tilaus. Näin voit täydentää Mineralissima-meikkivalikoimaasi haluamallasi tavalla ja laajentaa sitä.

Mitä Mineralissima voi tarjota sinulle?

 1. Useita aloituspakkauksia, jotka sisältävät esittelytelineen kauneushoitolaasi tai kauppaasi
 2. Ammattimaisia tuotekuvia, joita voit käyttää merkin markkinoimiseen
 3. Selkeät tilaus- ja toimitusehdot
 4. Kiinnostavat marginaalit
 5. Voit käyttää hyödyksesi merkin markkinointia useissa kanavissa, joka mahdollistaa merkkimme tietoisuuden kasvun
 6. Luettelo Facebookissa toimivista outleteistä ja Mineralissiman verkkosivut
 7. Vain jälleenmyyjille omistettu Facebook-sivu, joka pitää sinut ajan tasalla uusista tuotteista ja merkin yksityiskohdista. Voit myös pitää yhteyttä kollegoihisi saadaksesi palautetta ja vinkkejä!
 8. Voit liittyä johonkin meikkitaiteilijoiden vetämistä Mineralissima Workshopeistamme
 9. Voit seurata meikkaus-tutoriaaleja YouTube-kanavallamme


Ehdot

 1. Sinulla on ALV-numero
 2. Otat huomioon 400 euron (+alv) minimi-aloitussumman. Jatkotilausten loppusumma vähintään 75 euroa (+ alv).
 3. Sinun tulee pitäytyä tuotekohtaisessa, Mineralissiman määrittelemässä minimimyyntihinnassa. Löydät tuotteiden hinnoittelun tukkukaupasta. Tuotteita ei saa myydä alle ilmoitetun hinnan, väliaikaisia tarjouksia lukuunottamatta. Hinnan nostaminen on omassa harkinnassasi.
 4. Tukkutilit, joissa ei vuoteen ole toimintaa, deaktivoidaan. Myös kaikki käyttöoikeudet yksityiselle Facebook-tilille poistetaan.

Jos olet kiinnostunut ottamaan merkkimme kauneushoitolaan tai liikkeeseesi, luo tili tästä.
Ennen tilin anomista, tarkista ehdot välttääksesi pettymystä.
Jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja, lähetä viesti osoitteeseen: wholesale@mineralissima.com. Meistä on mukavaa etsiä uusia mahdollisuuksia yhdessä.

Kiitos mielenkiinnostasi Mineralissima Mineral -meikkejä kohtaan. Odotamme innolla antoisaa yhteistyötä!