Kauneutta, luonnollisesti!

Mitä ovat mineraalimeikit?

Mineraalimeikki ei ole samanlaista kuin tavallinen meikki. Se on eräänlaista puhdasta kosmetiikkaa jota valmistetaan ainoastaan luonnollisista, maasta saatavista aineksista. Sisältäen vain puhtaita, murskattuja mineraaleja, meikkimme on suunniteltu tuomaan esiin ihosi luonnollisen kauneuden ja ravitsemaan ihosi samalla kun se tarjoaa luonnollisen suojan auringolta. Ilman lisättyjä kemikaaleja ja hajusteita, luonnollinen kosmetiikka on suunniteltu sekoittumaan kauniisti, luonnollisesti ja virheettömästi ihoosi antaen kasvoillesi kauniin ja virheettömän loisteen. Sisältäen laajan tuotevalikoiman meikkivoiteista huulikiiltoihin, mineraalimeikkimme tarjoaa monenlaisia sävyjä ja on täydellinen kaikille ihotyypeille. Parasta on se, että valikoimamme puhdasta kosmetiikkaa on edullinen.

Tavallinen meikki sisältää kemikaaleja, värejä, hajusteita tai muita tarpeettomia ainesosia. Nämä ainesosat eivät ainoastaan tuki ihohuokosia, mutta sisältävät myös ainesosia jotka näytetysti aiheuttavat tiettyjä sairauksia. Säilöntäaineet, jotka pidentävät tavallisen kosmetiikan hyllyikää, on linkitetty hormonihäiriöihin, rintasyöpään ja sydänongelmiin. Ylellisesti silkinpehmeät huulipunat tiedetään sisältävän lyijynjälkiä, ja maskarassa on tavattu elohopean jälkiä. Monet näistä ovat tietysti vaarallisia terveydellesi, vaikka ne listataan usein kosmetiikkaan ”muina ainesosina” tai ”hajusteina”. Jos sisältämä määrä on alle 1%, ne saa listata ”muina ainesosina”. Mineraalimeikissämme ei ole epäilystä kosmetiikan sisällöstä: ne ovat 100% murskattuja mineraaleja.

Mahdollisten terveyshuolien lisäksi tavallisella kosmetiikalla on myös valtava ympäistövaikutus. Tavallisen mikin valmistus käyttää usein arvokkaita, rajallisia resursseja luodakseen kauneustuotteita joita moni meistä käyttää. Luonnon kosmetiikka sen sijaan jättää vain pienen hiilijalanjäljen planeettaamme. Ekologisesti ystävällinen mineraalimeikki hyödyntää joitakin maan runsaimmista luonnonvaroista luodakseen turvallisia, ylellisiä ja täydellisen säteileviä tuotteita.

Vaikka mineraalimeikissä ei ole säilöntäaineita, se on luonnostaan antimikrobista eikä sisällä nanohiukkasia. Monet tavallisen kosmetiikan puolestapuhujat saattavat väittää että säilöntäaineet lisätään turvallisemman tuotteen valmistamiseksi, mutta luonnon kosmetiikka on lähes turvallisin kosmetiikka markkinoilla. Luonnollisesti säilyvät, puhdistetut mineraalit ovat suunniteltuja rauhoittamaan ihoa ja tarjoamaan auringonsuojakertoimen kasvoille, niskalle ja kaulan alueelle. Hienot mineraalihiukkaset ovat suunniteltuja tarjoamaan silkkaa peittoa luomatta paksua meikkikerrosta. Tulos on kauniisti selkeä ihonväri iholla, joka pystyy hengittämään. Mineraalimeikki ei tuki ihohuokosia kuten tavallinen voide-, tai jauhemainen  raskas meikki. Sen sijaan ainesosat kuten titaanidioksidi ja sinkkioksidi rauhoittavat ärsytystä, tasoittavat ihon sävyä ja sekoittuvat kauniisti ihosi luonnollisiin öljyihin.  Tulos on kauniisti selkeä ihonväri joka näyttää ja tuntuu täysin meikittömältä! luonnollisia mineraaliluomivärejä

Miksi mineraalimeikki on sopiva kaikille ihotyypeille

Tavallisilla meikeillä, sinun täytyy ehkä käyttää paljon aikaa täydellisen lajitelman tuotteita antamaan tarvitsemasi peiton tukkimatta ihohuokosia. Jotkut ehkä sopivat vain öljyiselle iholle, kun taas toiset ovat hyviä vain kuivalle tai normaalille iholle. Jos sinulla on herkkyys jollekin meikin ainesosalle, voi olla vaikeaa saada selville mikä aiheuttaa reaktiota tai allergiaa. Puhtaassa kosmetiikassa, kuten mineraalimeikissä, ainesosat sopivat kaikille ihotyypeille – jopa herkälle iholle tai allergikoille. Luonnolliset mineraalit ovat allergiatestattuja ja sopivat kaikille ihotyypeille, mukaanlukien kuiva iho.

Useimmiten mineraalikosmetiikan perusta on puhdistettu mineraali. Monet yritykset kuitenkin lisäävät vismuttioksikloridia, joka on usein valkoinen jauheperusta. Tätä lisäainetta käytetään paljon tavallisessa kosmetiikassa, mutta sitä käytetään korkeammalla pitoisuudella monenlaisessa mineraalimeikissä. Useimmiten sitä lisätään jotta kosmetiikasta tulisi pehmeämpää, levitettävämpää ja käyttökelpoisempaa. Vismuttioksikloridi ärsyttää kuitenkin ihoa valtavasti. Vismutti on sellaisenaan myrkyllinen aine, ja terveysviranomaiset sallivat sen käytön kosmetiikkassa vain muihin ainesosiin sekoitettuna, jotta se olisi turvallisempi laittaa kasvoihin, huuliin ja silmiin. Mineralissima meikit eivät sisällä vismuttioksikloridia ja käytämmekin vain turvallisempia ainesosia ja mineraaleja luodaksemme hyvänlaatuista meikkiä murto-osalla muun kosmetiikan hinnasta.

Luonnollisen kosmetiikkamme ainesosat

Etsimme vain parhaanlaatuisia mineraaleja valmistaaksemme niistä mineraalimeikkimme. Useimmat kosmetiikkamme sisältävät vain kourallisen ainesosia jotka kaikki löytyvät luonnollisesti planeetaltamme eivätkä ole synteettisiä tai käsiteltyjä. Rautaoksideja lisätään ihotyypillesi täydellisen värin saavuttamiseksi. Kiillejauheet lisäävät hohtoa ja säteilevyyttä luonnollisiin meikkivoiteisiin ja peitevoiteisiin. Titaanidioksidi toimii luonnollisena valkoisena pigmenttinä ja auringonsuojana, ja sinkkioksidi antaa lisäkerroksen UV-suojaa puhtaaseen kosmetiikkaan. Huulikiiltomme sisältävät luonnollisia, orgaanisia öljyjä jotka rauhoittavat kuivia, halkeilevia huulia. Jojobaöljyt lisätään antamaan kiiltoa, ja vitamiineja lisätään pitämään huulet notkeina, kauniina ja terveellisinä. Luonnollisia auringonsuojia lisätään myös titaanidioksidin ja sinkkioksidin muodoissa antamaan lisää UV-suojaa. Ripsivärit ja rajausvärit tehdään myös luoollisista ja orgaanisista ainesosista ja sopivat myös herkälle iholle ja silmille.

Mineraalimeikin suosio kasvaa nopeasti. Mineraaleja on käytetty jauhetussa muodossa meikeissä vuosituhansia, ja ne ovat nopeasti ilmenemässä uudelleen parhaana mahdollisena kosmetiikkana niin ihollesi kuin ympäristölle ja luonnollekin. Puhdas kosmetiikka on kokonaan luonnollista, terveellistä ja turvallista kaikille ihotyypeille. Sisältäen vain hienoimpia puhtaita mineraaleja planeetallamme, mineraalimeikkimme on täydellinen ratkaisu tarjoamaan sileän, tasaisen peiton tukkimatta ihohuokosia. Tulos on täydellisen virheettömät kasvot ja säteilevä ihonsävy jotta voit antaa luonnollisen kauneutesi loistaa läpi

Kuinka käytät mineraalimeikkejä? Seuraa näitä helppoja ohjeita:

  • Ripottele hieman mineraalipuuteria purkin kannelle.
  • Tupsuttele (kabuki)sivellintä mineraalipuuterissa niin että kaikki puuteri on "imeytynyt" siveltimeen.
  • Levitä puuteri naamallesi